Te huur: handel- winkel- kantoorruimte naast Dok-Noord, Gent

Nét om de hoek van het hippe Dok-Noord, bieden wij deze grote, sfeervolle en recente handelsgelijkvloers, kantoorruimte of winkelruimte te huur aan.

Sta ons toe de vertrekkende uitbater van Brood-Boter te parafraseren:

"Ik heb hier 6 jaar lang met heel veel goesting mijn ding gedaan"


En dat voél je! In deze handelszaak bekruipt je de goesting om de handen uit de mouwen te steken en eraan te beginnen. Meer nog, als je een moderne en trendy lunchbar wil uitbaten, breng dan gewoon je potten en pannen mee, want deze zaak is instapklaar.

Maar of het nu een praktijkruimte, horeca, een winkel of een gezellig kantoor is; élk klein- tot middelgroot concept zal hier zijn gading vinden. Want de visibiliteit van deze handelsgelijkvloers kan niet beter: de witte, verlichte gevel springt meteen in het oog en ligt pal voor verkeerslichten langs de Gentse binnenring. Je kan er niet naast kijken en dagelijks hebben duizenden automobilisten je gezien.

Het drukke Dok-Noord met zijn vele kantoren en shoppers ligt net om de hoek. Daar vind je ook eindeloos veel ondergrondse parkeermogelijkheden. Als dat niet volstaat, stopt de tram recht voor de deur. De nieuwe Verapazbrug zal er bovendien voor zorgen dat dit pand langs een van dé invalswegen van Gent komt te liggen. Het is met andere woorden zéér goed gelegen en bereikbaar.

De volledige ruimte is in totaal 110m² groot. Een grote glazen winkeldeur biedt alle mogelijkheden tot uitstekende visibiliteit en/of publiciteit. Binnenin is het zowel gezellig als ruim: de breedte is gering, maar met een diepte van 20 meter biedt ze toch enorm veel plaats. Er is een royaal toilet met lavabo, een grote bovengrondse berging en een droge, makkelijk bereikbare kelder van 20m².

Het pand werd in 2016 volledig gerenoveerd, waarbij ze voorzien werd van een nieuwe, onderhoudsvriendelijke betonnen gietvloer en een mooie lichtstraat tot helemaal achteraan. Na de heraanleg van de Muidelaan zal er mogelijkheid zijn tot het aanvragen van een terras.

De handelsgelijkvloers beschikt over een nieuwe geinstalleerde keuken met oven, vaatwas, diepvriezers, frigo's, kookvuur, tafels, stoelen en een toog.

De centrale verwarming is op gas en alle technieken zijn gekeurd en slechts enkele jaren oud.

De ruimte is vergund als horecazaak, maar kan ook makkelijk andere activiteiten huisvesten (vrij beroep, kantoor, winkel, kapperszaak, etc.). Het cliëntèle is zeer ruim: 's ochtends en over de middag de werknemers van Dok Noord, de Muide, de Wiedauwkaai, de Eskimofabriek, de Vynckier site. In de namiddag en tijdens het weekend de shoppers van Dok Noord en 's avonds de vele buurtbewoners en de bewoners van de nieuwe ontwikkelingen rondom.

Vrij vanaf begin 2023.

Voor prijs, verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse, graag telefonisch of per e-mail contact opnemen via  0486 11 82 80 of immo@reinvention.be

Opgelet: deze ruimte is niet geschikt als woonst.