Te huur: handel- winkel- kantoorruimte in centrum Gent

Vlakbij de Gentse Vrijdagmarkt, in de druk bezochte en actieve Goudstraat, bieden wij deze zeer mooie, open en recente handelsgelijkvloers, kantoorruimte of winkelruimte te huur aan.

Deze locatie ligt ten midden van vele grote Gentse evenementen (Gentse Feesten, lichtfestival, Gentse marathon, markt op vrijdag, ...) en biedt dus zeer veel exploitatiemogelijkheden. Bovendien is het mooi vernieuwde Baudelopark net om de hoek en zijn er in de brede straat en de nabij gelegen Vrijdagmarkt behoorlijk wat parkeermogelijkheden. Het Dampoort station ligt op wandelafstand en de tram/bus stopt vlakbij.

De ruimte is 65m² groot en met een gevel van 7 meter, twee grote guillotineramen en een glazen winkeldeur biedt ze alle mogelijkheden tot uitstekende visibiliteit en/of publiciteit.

Het pand werd in 2016 volledig opnieuw heropgebouwd en beschikt over een grote open ruimte die uitgeeft op twee grote schuifdeuren die toegang verlenen tot een patio.

De handelsgelijkvloers beschikt over een nieuwe geinstalleerde keuken met grote Novy dampkap, een afzonderlijk toilet, een bergruimte en een kelder.

De centrale verwarming is op gas en er ligt een 1Gbit symmetrische (!) glasvezel internetaansluiting van Fluvius.

De ruimte heeft een aparte ingang, er zijn geen gemeenschappelijke kosten en alle tellers zijn afzonderlijk.

Vrij vanaf 15 juli 2022.

Voor prijs, verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse, graag telefonisch of per e-mail contact opnemen via  0486 11 82 80 of immo@reinvention.be

Opgelet: deze ruimte is niet geschikt als woonst.