TICKETS

STANDAARD TICKET

Op zoek naar een fantastische filmavond zonder poespas? Of gewoon een goeie portie cultuur vooraleer je de Gentse Feesten induikt? Geef het Belgische stillefilmpatrimonium een duwtje in de rug en koop een standaardticket!

Prijs? €15 per persoon
Kopen? Naar de webshop!

VIP TICKET

Vip op Il Cinema Repubblica? Verwacht je aan een feestelijke ontvangst met een glas bubbels en topplaatsen in een van de gereserveerde VIP-rijen.

Prijs? €20 per persoon
Kopen? Naar de webshop!

STUDENTENTICKET

Het doel van Il CInema Repubblica is onder meer om jongeren te laten proeven van stille film. Daarom vinden we het belangrijk om de Go Pass-generatie financieel te steunen! Ben je jonger dan 26 jaar? Dan koop je je ticket aan reductietarief!

Opgelet: breng je identiteitskaart mee ter controle of de toegang kan geweigerd worden.

Prijs? €8 per persoon
Kopen? Naar de webshop!

DUOTICKET

Ook al is het donker in de zaal, film beleven met z'n twee is leuker dan alleen. Ben je op zoek naar een origineel uitje voor je Tinderdate? We've got your back, want duotickets zijn voordeliger!

Prijs? €25 per duo
Kopen? Naar de webshop!

FESTIVALTICKET

Ben jij zo'n persoon die graag all-in gaat tijdens het pokerspel? Wees gerust, wij ook! Daarom voorzien we een festivalticket waarmee je toegang krijgt tot elke voorstelling. Vier dagen film en live muziek voor een prikje!

Prijs? €40 per persoon
Kopen? Naar de webshop!

SPONSORS